Αυξημένη αξία στο Άγιαξ-Σάλκε από την στοιχηματική εταιρεία Novibet

Οι αγώνες του Champions League αυτής της εβδομάδας αποτελούν παρελθόν, αλλά ήδη το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο εναλλακτικές, χάρη στις σημερινές αναμετρήσεις για το Europa League. Από το σημερινό πρόγραμμα δεν απουσιάζουν ούτε τα αμφίρροπα ντέρμπι και οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε ένα τέτοιο και να εκμεταλλευτούν μεγαλύτερες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 μπορούν να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και Σάλκε που διεξάγεται στις 22:05.

Οι αποδόσεις του συγκεκριμένου αγώνα, μάλιστα, έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία επέτρεψε στις αποδόσεις της επιλεγμένης αγοράς να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην στοιχηματική αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί. Αυτό σημαίνει με τη σειρά του ότι βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Novibet έχουν ως εξής: 2.60 για νίκη του Άγιαξ, 3.40 για ισοπαλία και 3.05 για νίκη της Σάλκε. Οι παραπάνω αποδόσεις είναι αυξημένες και κυμαίνονται πάνω από τον όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους, παρακρατώντας κανονικά γκανιότα*.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς**

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προσφοράς** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, δεν είναι τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται. Είναι το γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Άγιαξ-Σάλκε, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και να κερδίσουν. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα του Europa League, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία