Γερμανία-Ισπανία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Γερμανία αντιμετωπίζει απόψε την Ισπανία, στο πλαίσιο των ομίλων του Ευρωμπάσκετ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την πρόκριση και να έχουν στο νου τους αποκλειστικά τη νίκη. Τη νίκη, όπως είναι φυσικό, αναζητούν και όλοι όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα (ξεκινά στις 18:45), στην αγορά του νικητή αγώνα ή σε οποιαδήποτε άλλη.

 

Όσοι, βέβαια, στοιχηματίσουν στο νικητή του αγώνα μέσω της στοιχηματκής εταιρίας Stoiximan, έχουν έναν ακόμη λόγο να αναζητούν τη νίκη. Ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από την προσφορά του Stoiximan, η οποία θα τους εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τον αποψινό αγώνα του Ευρωμπάσκετ και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του νικητή.

 

Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με αυτές που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων , και έχουν ως εξής: 6.15 για νίκη της Γερμανίας και 1.19 για νίκη της Ισπανίας.

 

Ο λόγος που οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί είναι ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν 0% γκανιότα από τα στοιχήματα της αγοράς του νικητή στον αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Ισπανία. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker από τα στοιχήματα των μελών του και ο παράγοντας εκείνος που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις αυξάνονται και τα κέρδη που υπόσχονται τα νικητήρια στοιχήματα είναι περισσότερα.

 

Για να διεκδικήσει, βέβαια, κάποιος παίχτης τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της μηδενικής γκανιότας, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το νικητή του αγώνα. Επιπλέον, για να μπορεί το στοίχημά του να συμμετέχει στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη αγορά, πριν ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκινήσει.

 

Με τον τρόπο αυτό, όσοι στοιχηματίσουν στο Γερμανία-Ισπανία θα είναι σε θέση να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά στο νικητή του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία