Καϊζερσλάουτερν-Μπόχουμ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Κάποιοι παίχτες βλέπουν τη Δευτέρα ως μια ημέρα που τους προσφέρει την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε λιγότερο δημοφιλείς αγώνες μικρότερων κατηγοριών των πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Από τη στιγμή, εξάλλου, που τα μεγαλύτερα ντέρμπι των κορυφαίων πρωταθλημάτων έχουν φύγει από τη μέση, αναζητούν ευκαιρίες σε άλλους αγώνες, οι οποίοι σπάνια τους απογοητεύουν.

 

Ένας τέτοιος αγώνας μπορεί να χαρακτηριστεί ο σημερινός ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Μπόχουμ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρει στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά και τη δυνατότητα στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Στο τελευταίο παίζει σημαντικό ρόλο η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Ο bookmaker απαρνείται την προμήθεια που διατηρεί (γνωστή ως γκανιότα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, στον σημερινό αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος: 2.60 για νίκη της Καϊζερσλάουτερν, 3.50 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη της Μπόχουμ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά της ιστοσελίδας, με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Συμμετοχή στην προσφορά του Stoiximan, τέλος, δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους (μονά ή παρολί, οποιασδήποτε αξίας) στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:15. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν κέρδη, όχι με τη μορφή bonus, όπως συμβαίνει σε πολλές προσφορές, αλλά με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία