Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet φροντίζει καθημερινά να προσφέρει στα μέλη της ιστοσελίδας της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένους αγώνες και να εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στα στοιχήματά τους. Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν, χάρη στην καθημερινή προσφορά** της που αυξάνει κάποιες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες, στο ποδόσφαιρο ή στο μπάσκετ.

Η συγκεκριμένη προσφορά** φέρνει το ποσοστό της γκανιότας* στο 0% και σήμερα ισχύει στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα σε Αναντολού Εφές και Ολυμπιακό. Χάρη σε αυτή, όσοι καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και στοιχηματίσουν στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή

Η σημερινή προσφορά** της Novibet αφορά στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Εφές και Ολυμπιακό. Χάρη σε αυτή, η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί κατά κανόνα σε κάθε στοίχημα η στοιχηματική εταιρεία, απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να διατηρούνται σε υψηλότερα επίπεδα.

Από εκεί και πέρα, τα… μαθηματικά είναι εύκολα! Υψηλότερες αποδόσεις σημαίνουν και περισσότερα κέρδη για όσους προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης. Το ρίσκο στοιχηματισμού, από την άλλη, παραμένει στα ίδια επίπεδα.

 

Πάνω από τον μέσο όρο της αγοράς

Χάρη στην προσφορά** της, λοιπόν, η Novibet έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague. Οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.50 για νίκη της Αναντολού Εφές και 3.00 για νίκη του Ολυμπιακού. Με αυτές τις αυξημένες τιμές στα δύο σημεία, η Novibet κινείται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχεται περισσότερα κέρδη από τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρείες. Άλλωστε, οι περισσότερες διατηρούν κανονικά γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Ο τρόπος διεκδίκησης των αυξημένων κερδών

Για να συμμετάσχει, βέβαια, κάποιος στην προσφορά**, θα πρέπει πρώτα να καλύψει τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημά του στο Εφές-Ολυμπιακός και να επιλέξει ένα από τα σημεία της αγοράς του νικητή (εκεί βρίσκονται, άλλωστε, οι αυξημένες αποδόσεις). Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσει το στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00.

Όπως είναι φυσικό, θα πρέπει η πρόβλεψή του για το νικητή του αγώνα να είναι σωστή. Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσει τα αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η εταιρία στοιχημάτων ανακοίνωσε μηδενική γκανιότα* και στον χτεσινό αγώνα μεταξύ Ντιναμό Σασάρι και Μονακό του Champions League στο μπάσκετ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία