Πόρτο-Βασιλεία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Πόρτο και Βασιλεία με 0% γκανιότα. Πρόκειται για μια προσφορά που εξαλείφει το κέρδος που διατηρεί ο bookmaker για τον εαυτό του, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παρουσιάζονται αυξημένες.

 

Αναλυτικότερα, η μηδενική γκανιότα είναι το στοιχείο εκείνο που αυξάνει τις αποδόσεις σε κάθε στοίχημα. Από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι αποφασίζουν να μην κρατήσουν ένα ποσοστό κέρδους επί των στοιχημάτων, οι αποδόσεις αυξάνονται ελαφρώς και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Η προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, ισχύει για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Πόρτο και Βασιλεία και συγκεκριμένα στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, αυτές βρίσκονται υψηλότερα, σε σχέση με το μέσο όρο του ανταγωνισμού και έχουν ως εξής: 1.46 για νίκη της Πόρτο, 4.75 για ισοπαλία και 9.20 για νίκη της Βασιλείας.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, δε θα έρθουν "φιλτραρισμένα" μέσα από όρους και προϋποθέσεις που συνηθίζουν να μειώνουν την αξία των προσφορών στο online στοίχημα. Η συγκεκριμένη προσφορά δε συνοδεύεται παρά από έναν και μόνο όρο: να προβλέψουν σωστά οι παίχτες το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού και πως οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα θέλουν. Επιπλέον, σημαίνει πως τα αυξημένα κέρδη που θα προκύψουν από τη συγκεκριμένη πρόβλεψη δε θα πιστωθούν ως bonus στους λογαριασμούς των παιχτών. Το τζιράρισμα της αξίας τους δεν είναι απαραίτητο και η ανάληψή τους μπορεί να πραγματοποιηθεί από την πρώτη στιγμή.

 

Στοιχηματίζοντας στην αγορά του 1Χ2 στο αποψινό Πόρτο-Βασιλεία, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα,έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία δεν απαιτούν να αλλάξουν καμία από τις συνήθειες τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία