Τρεις αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan ανακοίνωσε σήμερα πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα, όχι σε έναν, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις αγώνες. Πρόκειται για δύο αγώνες ποδοσφαίρου και έναν μπάσκετ, στους οποίους οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένες αγορές.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan, βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Ο πρώτος από τους αγώνες που προσφέρει με 0% γκανιότα ο Stoiximan είναι αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε, ο οποίος ξεκινά στις 21:15, στο πλαίσιο της Euroleague στο μπάσκετ. Οι αποδόσεις του εν λόγω αγώνα στην αγορά του νικητή είναι οι εξής: 1.71 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.40 για νίκη της Φενέρμπαχτσε.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του Europa League στο ποδόσφαιρο και ξεκινά στις 22:05. Χάρη στην απουσία γκανιότας, τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν τις εξής αποδόσεις: 1.71 για νίκη του Ολυμπιακού, 4.00 για ισοπαλία και 6.00 για νίκη της Άντερλεχτ.

 

Ο τρίτος αγώνας, τέλος, διεξάγεται επίσης στο πλαίσιο του Europa League, ανάμεσα σε Νάπολι και Βιγιαρέαλ. Και αυτός ξεκινά στις 22:05 και οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 είναι ελαφρώς αυξημένες. Αναλυτικότερα, η νίκη της Νάπολι συνοδεύεται από απόδοση 1.70, η ισοπαλία από 4.05 και η νίκη της Βιγιαρεάλ από 6.00.

 

Σε κάθε περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν είτε την αγορά του 1Χ2 (στο ποδόσφαιρο) είτε αυτή του νικητή αγώνα (στο μπάσκετ), προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, συνοδεύουν σημεία που αφορούν στο αποτέλεσμα της κανονικής διάρκειας κάθε αγώνα και όχι στο ενδεχόμενο παράτασης.Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών στα μέλη του αφού διαθέτει και καζίνο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία