Μιλγουόκι Μπακς – Σικάγο Μπουλς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Ο Stoiximan προσπερνά σήμερα τις αναμετρήσεις μπάσκετ που πραγματοποιούνται στην Ευρώπη και στρέφει το βλέμμα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπου συνεχίζεται το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο, το NBA. Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων, άλλωστε, μπορούν να στοιχηματίζουν σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης, ενώ μπορούν σήμερα παράλληλα να εκμεταλλευτούν και μια προσφορά, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη.

 

Η εν λόγω προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει απόψε για τον αγώνα ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Σικάγο Μπουλς. Χάρη σε αυτή, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο νικητή του αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα προέρχονται από αυξημένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας, σημαίνει ότι ο Stoiximan δε διατηρεί την καθιερωμένη του προμήθεια και πως δεν έχει μειώσει, για τον σκοπό αυτό, τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή. Έτσι, οι εν λόγω αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της 0% γκανιότας, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα: 1.73 για νίκη των Μιλγουόκι Μπακς και 2.35 για νίκη των Σικάγο Μπουλς. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα, αυτές του Stoiximan είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η προσφορά του Stoiximan, μάλιστα, ισχύει ως τις 3:00 τα ξημερώματα, την ώρα που θα πραγματοποιηθεί το τζάμπολ του αγώνα. Έως τότε, οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά. Εφόσον τα καταφέρουν, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η απουσία της γκανιότας θα είναι δικά τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία