Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στο Άγιαξ-Λιόν

Αν και σήμερα θα ήταν κανονικά μια ημέρα αφιερωμένη αποκλειστικά στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, πραγματοποιείται πρόωρα και παράλληλα ένας ακόμη κορυφαίος αγώνας: αυτός ανάμεσα σε Άγιαξ και Λιόν, στο πλαίσιο του Europa League. Ο δεύτερος ημιτελικός της ημέρας ξεκινά στις 19:45 και μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παιχτών που διατηρούν λογαριασμό στη στοιχηματική εταιρεία Novibet, καθώς συνοδεύεται από μια συμφέρουσα προσφορά**.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό ημιτελικό του Europa League ανάμεσα σε Άγιαξ και Λιόν με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις λόγω 0% γκανιότας*

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά στον αγώνα ανάμεσα σε Άγιαξ και Λιόν και μόνο στην αγορά του 1Χ2. Στα τρία σημεία της αγοράς, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, όπως γίνεται συνήθως, αφού η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία προμήθεια για τον bookmaker και οι αποδόσεις παραμένουν στα ίδια υψηλότερα επίπεδα. Με αυτόν τον τρόπο ξεπερνούν τη συντριπτική πλειοψηφία των αποδόσεων του ανταγωνισμού, καθώς και τον μέσο όρο της αγοράς.

Συγκεκριμένα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον σημερινό ημιτελικό του Europa League: 2.27 για νίκη του Άγιαξ, 3.72 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Λιόν. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς**

Η πρώτη και βασικότερη προϋπόθεση είναι, φυσικά, να στοιχηματίσουν στο Άγιαξ-Λιόν, στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν το σημείο που επιθυμούν και να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν οποιοδήποτε κέρδος.

Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους θα έχουν όλα τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, ώστε να τα απελευθερώσουν και πως θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και παρέχει καθημερινά στα μέλη της την προσφορά** της μηδενικής γκανιότας* καθώς είναι από τις πιο συμφέρουσες.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία