Κορυφαίες αποδόσεις στο Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μία ακόμη προσφορά** για όσα μέλη της θέλουν να στοιχηματίσουν στο Κόπα Άφρικα και έχουν ήδη βάλει στο μάτι την κορυφαία σημερινή αναμέτρηση της διοργάνωσης. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο Ουγκάντα-Σενεγάλη θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον εκμεταλλευτούν με τις προβλέψεις τους τρεις αυξημένες αποδόσεις.

Οι τρεις αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Ουγκάντα-Σενεγάλη και θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως τη σέντρα του αγώνα, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Ουγκάντα-Σενεγάλη με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα και με αυτόν τον τρόπο υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τις αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν τις 22:00 που ξεκινά, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν, τέλος, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Οι τρεις αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά** της 0% γκανιότας* βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ουγκάντα και Σενεγάλη και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 9.70 για νίκη της Ουγκάντα, 3.96 για ισοπαλία και 1.54 για νίκη της Σενεγάλης. Πρόκειται για αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, χωρίς να αυξάνουν παράλληλα και το ρίσκο, και που ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Να σημειώσουμε πως τον αγώνα Ουγκάντα-Σενεγάλη με 0% γκανιότα* δεν είναι μόνο η Novibet που τον ανακοίνωσε με αυτήν την προσφορά** τον ίδιο επέλεξε και η Goalbet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία