Έρεμπρο-Καλμάρ με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Για μια ακόμη ημέρα, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet που προτιμούν να πραγματοποιούν προβλέψεις στο ποδόσφαιρο μπορούν να στοιχηματίσουν σε ενισχυμένες αποδόσεις που αφορούν σε έναν επιλεγμένο αγώνα και σε συγκεκριμένα σημεία. Τη δυνατότητα αυτή τους τη δίνει η προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για τον αγώνα της Allsvenskan ανάμεσα σε Έρεμπρο και Καλμάρ. Τη συγκεκριμένη προσφορά μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της Goalbet, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει μόνον για τον επιλεγμένο αγώνα και αποκλειστικά για τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Έρεμπρο-Καλμάρ. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, καθώς όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά απαιτεί και ελάχιστα ανταλλάγματα. Άλλωστε, οι αποδόσεις απλά επιστρέφουν σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει κάθε απόδοση.

Χάρη στο γεγονός, λοιπόν, ότι οι αποδόσεις είναι αυξημένες, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Επιπλέον, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς) και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στο πλαίσιο της προσφοράς της, στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Allsvenskan, έχουν ως εξής: 2.29 για νίκη της Έρεμπρο, 3.64 για ισοπαλία και 3.44 για νίκη της Καλμάρ. Οι συγκεκριμένες ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά της Goalbet.

Και χτες η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επέλεξε αγώνα βόρειου πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα της Δανίας για να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της αυτόν ανάμεσα σε Νόρντζελαντ και Κοπεγχάγη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία