Ναντ-Λυών με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προσφέρει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από μία και μόνο σωστή πρόβλεψή τους, στον ποδοσφαιρικό αγώνα που επέλεξε για το πρόγραμμα προσφορών του. Πρόκειται για τον αγώνα που διεξάγεται στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Ναντ και Λυών, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα.

 

Η 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα σημαίνει το εξής: ο Stoiximan δε διατηρεί, ως συνήθως, την προμήθεια από τα στοιχήματα των μελών του που αποτελούν το κέρδος του, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί (η γκανιότα παρακρατείται με ελαφρά μείωση των αποδόσεων) και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

 

Βέβαια, οι αποδόσεις δεν είναι αυξημένες σε όλες τις στοιχηματικές αγορές και σε όλα τα σημεία που αφορούν στον αποψινό αγώνα. Η προσφορά του Stoiximan ισχύει αποκλειστικά για την αγορά του 1Χ2 και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και όχι στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Και τα αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ναντ και Λυών: 3.85 για νίκη της Ναντ, 3.35 για ισοπαλία και 2.25 για νίκη της Λυών. Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που κατορθώνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές του ανταγωνισμού, καθώς κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Τέλος, δεν υπάρχουν άλλες προϋποθέσεις, για να συμμετάσχει κανείς στη συγκεκριμένη αγορά. Οι παίχτες του online στοιχήματος ενδεχομένως έχουν συνηθίσει να αναγκάζονται να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ή να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών που εξασφαλίζουν – στην προσφορά της 0% γκανιότας, όμως, τέτοιοι όροι απουσιάζουν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία