Αυξημένες αποδόσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Mία ακόμη ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική και στοιχηματική ημέρα δε θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται και από άφθονες προσφορές** για τους παίχτες που διεκδικούν κέρδη με τις προβλέψεις που τοποθετούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet. Η νέα της προσφορά** υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών ανάμεσα σε Ιταλία και Κίνα.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον συγκεκριμένο αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, πράγμα που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Ιταλία-Κίνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η νέα προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ιταλία και Κίνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει επιπλέον να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ βασική (και λογική) προϋπόθεση για να κερδίσει κανείς τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Σε αυτή την περίπτωση, τα κέρδη θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, ενώ παράλληλα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν από τον λογαριασμό χωρίς να απαιτείται πρώτα τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν, όπως συμβαίνει σε άλλου τύπου προσφορές**.

 

Οι αποδόσεις που μοιράζουν αυξημένα κέρδη

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, οι τρεις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.98 για νίκη της Ιταλίας, 3.33 για ισοπαλία και 5.04 για νίκη της Κίνας

Η αύξηση που προκλήθηκε, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, είχε ως αποτέλεσμα οι παραπάνω αποδόσεις της Novibet να ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία