Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Και το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague παρουσιάζει ελληνικό ενδιαφέρον, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος, όχι μόνο επειδή προσφέρει άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά και επειδή συνοδεύεται από την καθημερινή προσφορά** της εταιρίας Novibet. Συγκεκριμένα, ο αγώνας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή να έχουν αυξηθεί.

Μέσω της προσφοράς**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet μπορούν να τοποθετήσουν κανονικά τα στοιχήματά τους και να ρισκάρουν επίσης κανονικά. Αυτοί που θα προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης, όμως, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν ρισκάρει περισσότερο.

 

Η αξία της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Τα αυξημένα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές οφείλονται στις αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί με τη σειρά τους, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η γκανιότα*, άλλωστε, είναι η προμήθεια του bookmaker που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Χωρίς αυτή, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος μείωσης των αποδόσεων.

Δεδομένου ότι τα αυξημένα κέρδη της προσφοράς** προέρχονται από τις αποδόσεις, μάλιστα, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του νικητή του αγώνα και να προβλέψουν σωστά. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet αύξησε τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα του Ολυμπιακού. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πλέον στα εξής επίπεδα: 1.79 για νίκη του Ολυμπιακού και 2.26 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, μάλιστα, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Μην ξεχάσουμε πως τρέχει ακόμα η χτεσινή προσφορά** της Novibet όπου ανταμείβει τα στοιχήματα των μελών της που θα στοιχημάτιζαν στους αγώνες Παναθηναϊκού-Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού-Ρεάλ Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία