Κύργιος-Μάρεϊ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Αφού σήμερα δεν πραγματοποιείται κάποιος αγώνας στο πλαίσιο του EURO, η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan βρήκε την ευκαιρία να ανακοινώσει μια προσφορά για όσα μέλη του στοιχηματίζουν στο τένις και πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά του Wimbledon που διεξάγεται αυτές τις ημέρες. Χάρη σε αυτή την προσφορά, όσοι στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Κύργιο και Μάρεϊ θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Η προσφορά του Stoiximan, άλλωστε, δεν είναι άλλη από την 0% γκανιότα, στην αγορά του νικητή στον σημερινό αγώνα τένις. Η συγκεκριμένη προσφορά ευθύνεται για την εξάλειψη της προμήθειας που διατηρούν οι υπεύθυνοι από κάθε στοίχημα και για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του νικητή.

 

Αναλυτικότερα, η προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο Stoiximan βρίσκεται, χάρη στην προσφορά, στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή δε μειώθηκαν, ώστε να εξασφαλίσουν την προμήθεια, και πως κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Συγκεκριμένα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον σημερινό αγώνα τένις: 6.39 για νίκη του Κύργιου και 1.18 για νίκη του Μάρεϊ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, η οποία διατηρεί κανονικά γκανιότα.

 

Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους – και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου μπόνους. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή, πριν την έναρξη του αγώνα (είναι προγραμματισμένος για τις 17:45 το απόγευμα). Φυσικά, για να εισπράξουν οποιοδήποτε κέρδος, θα πρέπει και να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα.

Ο Κύπριος τεννίστας Μάρκος Παγδατής πριν από λίγες ημέρες αναμετρήθηκε στο τουρνουά του Wimbledon με τον Ίσνερ και ο Stoiximan ανακοίνωσε τον αγώνα με 0% γκανιότα.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη του καθώς διαθέτει καζίνο με πάρα πολλές επιλογές!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία