Μπόχουμ-Ντάρμσταντ με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, χάρη σε μια προσφορά που είναι γνωστή, ιδιαίτερα στα μέλη της που προτιμούν να διεκδικούν χρήματα με προβλέψεις στο ποδόσφαιρο. Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει επηρεάσει και σήμερα τρεις επιλεγμένες αποδόσεις, σε έναν επιλεγμένο αγώνα της Β΄ κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η προσφορά έχει επηρεάσει τις τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Ντάρμσταντ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ευκαιρία για την τοποθέτηση στοιχημάτων ενισχυμένης αξίας. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς.

 

Οι… υποχρεώσεις των παιχτών του στοιχήματος

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της δεν είναι αναγκασμένα να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας ή να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Ντάρμσταντ. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν κέρδη ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων και περισσότερα από αυτά που θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνουν τα πιθανά κέρδη

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στο πλαίσιο της προσφοράς της βρίσκονται στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.18 για νίκη της Μπόχουμ, 3.58 για ισοπαλία και 3.78 για νίκη της Ντάρμσταντ. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, που δεν έχει ανακοινώσει κάποια σχετική προσφορά και διατηρεί κανονικά γκανιότα.

Η Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που προσφέρει με μηδενική γκανιότα τον αγώνα Μπόχουμ-Ντάρμσταντ, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία