Γιουβέντους-Μίλαν με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα της ιταλικής Serie A περιλαμβάνει μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, τη Γιουβέντους και τη Μίλαν. Και, μπορεί η αναμέτρηση αυτή να μην έχει τον χαρακτήρα ντέρμπι (τουλάχιστον σε επίπεδο αποδόσεων), αλλά οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στη Novibet και θα επιλέξουν τον αποψινό αγώνα της Serie A θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν κάποιες αυξημένες αποδόσεις. Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να εμφανίζονται ελαφρώς αυξημένες.

 

0% γκανιότα* = 0% προμήθεια

Υπό κανονικές συνθήκες, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Γιουβέντους-Μίλαν θα ήταν ελαφρώς μειωμένες. Άλλωστε, κάθε bookmaker διατηρεί μια μικρή προμήθεια, τη γνωστή γκανιότα*, με αποτέλεσμα να μειώνει λίγο τις τιμές που ανακοινώνει. Από τη στιγμή, όμως, που η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, στο πλαίσιο της προσφοράς** της, έχει εξαλειφθεί και η συγκεκριμένη προμήθεια. Έτσι, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Το γεγονός αυτό μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της ιστοσελίδας, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με το ίδιο ρίσκο. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην πτοσφορά και προβλέψουν σωστά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις

Με την προσφορά** της Novibet να εξαλείφει την γκανιότα*, λοιπόν, οι αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Serie A έχουν αυξηθεί. Πρόκειται για τις αποδόσεις που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, οι οποίες πλέον έχουν ως εξής: 1.45 για νίκη της Γιουβέντους, 4.80 για ισοπαλία και 9.40 για νίκη της Μίλαν.

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Το γεγονός ότι η Novibet δε διατηρεί γκανιότα*, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού έχει μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις του, σημαίνει πως οι αποδόσεις της Novibet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Γιουβέντους-Μίλαν και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ο οποίος ξεκινά στις 21:45, και φυσικά να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία