Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ φέρνει αντιμέτωπους τους δύο «αιώνιους» και οι παίχτες του στοιχήματος αναμένεται να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στο μεγάλο ντέρμπι. Και, μπορεί ο αγώνας να διεξάγεται το Σάββατο στις 19:30, αλλά ήδη οι περισσότεροι παίχτες έχουν τοποθετήσει τα στοιχήματά τους.

 

Παράλληλα, μάλιστα, κάποιες εταιρίες στοιχημάτων  έχουν ήδη ανακοινώσει τις προσφορές που προορίζονται για το μεγάλο ντέρμπι, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά. Και ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές, μια από τις πλέον συμφέρουσες βρίσκεται στον Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα έχει ήδη συμπεριλάβει το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στους αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα και έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις για όσους επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις των τριών σημείων είναι αυξημένες, καθώς απουσιάζει η προμήθεια που παρακρατούν συνήθως οι υπεύθυνοι και τα κέρδη που υπόσχονται είναι αυξημένα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan για το ντέρμπι του Σαββάτου έχουν ως εξής: 3.75 για νίκη του Παναθηναϊκού, 3.40 για ισοπαλία και 2.27 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις είναι άκρως ανταγωνιστικές και σε πολλές περιπτώσεις υψηλότερες από τις αντίστοιχες που ανακοίνωσε ο ανταγωνισμός.

 

Για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, τέλος, τα μέλη του Stoiximan θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και θα πρέπει να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς η συγκεκριμένη προσφορά δεν ισχύει για το live στοίχημα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις μιας προσφοράς που κρίνεται άκρως συμφέρουσα, καθώς δε ζητά επιπλέον ανταλλάγματα από τους παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία