Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: 0% γκανιότα στο Λιλ-Μπορντό

Η συχνότερη και πιο συμφέρουσα προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για παράλληλη αύξηση του ρίσκου. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει συνήθως για κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και ενεργοποιείται στην αγορά του 1Χ2.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και σήμερα, με την Goalbet να έχει ανακοινώσει πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Λιλ και Μπορντό. Χάρη στην προσφορά της, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν εγκαίρως στο Λιλ-Μπορντό και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Η αύξηση των κερδών οφείλεται στην αντίστοιχη αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία, η οποία με τη σειρά της πραγματοποιείται χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα, άλλωστε, δεν είναι τίποτε άλλο από την προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Και χωρίς τη γκανιότα, δεν υπάρχει μείωση.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 έχουν ως εξής: 2.73 για νίκη της Λιλ, 3.42 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Μπορντό. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού που έχουν επηρεαστεί αρνητικά από τη γκανιότα.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Λιλ-Μπορντό, πριν τις 20:00 που ξεκινά αγώνας – η προσφορά, άλλωστε, δεν ισχύει στο live στοίχημα. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.Βέβαια μέσα σε αυτούς συγκαταλέγονται και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία