Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: Αυξημένες αποδόσεις στο Λυών-Άγιαξ

Η εταιρεία στοιχήματος Goalbet έχει στραμμένο σήμερα το βλέμμα τους στους δύο ημιτελικούς του Europa League και έχει ήδη ανακοινώσει ένα πλήθος στοιχηματικών επιλογών, ώστε να καλύψει τα γούστα όλων των μελών της. Παράλληλα, έχει ξεχωρίσει τον έναν από τους δύο αγώνες, αυτόν ανάμεσα σε Λυών και Άγιαξ, τον οποίο προσφέρει με αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα οφείλονται στις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που προκύπτουν από την προσφορά.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού Λυών-Άγιαξ έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι η στοιχηματική εταιρεία διατηρεί 0% γκανιότα. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού ημιτελικού του Europa League έχουν ως εξής: 1.70 για νίκη της Λυών, 4.69 για ισοπαλία και 4.84 για νίκη του Άγιαξ.

Οι παραπάνω αποδόσεις κερδίζουν στα σημεία, αν συγκριθούν με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις εταιρείες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Τι είναι η γκανιότα και πώς λειτουργεί η προσφορά;

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που εφαρμόζει κάθε στοιχηματική εταιρεία, ώστε να εξασφαλίζει κέρδη από κάθε στοίχημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Εξαιτίας της (και ανάλογα με το ύψος της), οι αποδόσεις μειώνονται ελαφρώς. Ωστόσο, στην περίπτωση της προσφοράς της Goalbet, η γκανιότα βρίσκεται καθηλωμένη στο 0%. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει μείωση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 και πως οι τιμές που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία κρύβουν περισσότερη αξία και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Λυών και Άγιαξ. Επιπλέον, θα πρέπει να το κάνουν πριν τις 22:05, ώρα έναρξης του αγώνα.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να κερδίσουν. Σε αυτή την περίπτωση, μάλιστα, τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν μέσω της προσφοράς θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

H Goalbet την προηγούμενη Πέμπτη ανακοίνωσε την προσφορά της 0% γκανιότας για τον αγώνα του Europa League μεταξύ Θέλτα και Μάντσεστερ Γ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία