Φλαμένγκο-Κορίνθιανς με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου του Κυπέλλου Βραζιλίας συνεχίζουν να παρουσιάζουν ιδιαίτερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και όσο κάποιες εταιρίες στοιχημάτων ανακοινώνουν προσφορές που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες, το ενδιαφέρον αυτό φουντώνει ακόμα περισσότερο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, η οποία ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τον αγώνα ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Κορίνθιανς, υποσχόμενη περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παιχτών που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Συγκεκριμένα, η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αποτέλεσμα της προσφοράς είναι να μη μειωθούν ως συνήθως οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία και να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, σε ένα από τα σημεία που συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, θα παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα έως την έναρξη του αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, για να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τα στοιχήματά τους. Και όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Φλαμένγκο και Κορίνθιανς έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 1.84 για νίκη της Φλαμένγκο, 3.51 για ισοπαλία και 5.70 για νίκη της Κορίνθιανς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία