Ενιχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν στοιχηματικό ενδιαφέρον συνεχίζονται και σήμερα και η στοιχηματική εταιρία Novibet φροντίζει να ενισχύσει αυτό το ενδιαφέρον με κάποιες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις στους επιλεγμένους αγώνες. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος έχουν ενισχύσει κάποιες αποδόσεις στους σημερινούς αγώνες μέσω δύο διαφορετικών προσφορών** και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν ενισχυθεί, χάρη σε δύο γνωστές στα μέλη της Novibet προσφορές**: η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας* και η δεύτερη εκείνη που ενισχύει επιλεγμένες αποδόσεις σε ειδικά συνδυαστικά στοιχήματα.

 

Σαμπντόρια-Σασσουόλο με 0% γκανιότα*

Η πρώτη προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet έχει ως αποτέλεσμα να έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Σαμπντόρια και Σασσουόλο. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις τρεις αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*: 2.22 για νίκη της Σαμπντόρια, 3.66 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Σασσουόλο. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα

Παράλληλα με την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η Novibet ανακοίνωσε μία ακόμη, χάρη στην οποία έχει ενισχυθεί μία απόδοση που αφορά σε ένα συνδυαστικό στοίχημα για τους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει ότι θα σημειωθεί over 2,5 γκολ σε τρεις σημερινούς επιλεγμένους αγώνες: τους Σαμπντόρια-Σασσουόλο, Σοσιεδάδ-Χιρόνα και Άρσεναλ-Λέστερ. Εφόσον κάποιος επιλέξει να τοποθετήσει το στοίχημά του στο συγκεκριμένο σημείο θα εκμεταλλευτεί την ενισχυμένη απόδοση του 6.00.

Μέσω των δύο παραπάνω προσφορών**, λοιπόν, τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Όταν εννοούμε μέλη αναφερόμαστε και στους Έλληνες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας προσφέροντας εκτός από στοίχημα και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία