Στοιχηματική εταιρία Novibet: Ενίσχυση αποδόσεων στην Bundesliga

Οι αναμετρήσεις της Bundesliga επιστρέφουν στο αγωνιστικό και στοιχηματικό πρόγραμμα και οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν σήμερα να πραγματοποιήσουν προβλέψεις σε έναν αγώνα που παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον και καταφέρνει να ξεχωρίσει στην στοιχηματική εταιρία Novibet. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ, ο οποίος προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, ενώ παράλληλα προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις από τη Novibet.

Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας, άλλωστε, ανακοίνωσαν ότι διατηρούν 0% γκανιότα* στον επιλεγμένο αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γκλάντμπαχ με 0% γκανιότα*

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ και Γκλάντμπαχ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να μην έχουν μειωθεί, εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας. Κυμαίνονται έτσι σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet

Με την προσφορά** της σε ισχύ, η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga: 2.48 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 3.60 για ισοπαλία και 3.10 για νίκη της Γκλάντμπαχ. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* συνοδεύεται από ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής. Αυτό που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι απλά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γκλάντμπαχ, πριν την έναρξή του στις 21:30. Εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία