Στοιχήματα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Tα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν και σήμερα να εκμεταλλευτούν την προσφορά** που αποτελεί το σήμα κατατεθέν της (αυτή της 0% γκανιότας*) και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τα στοιχήματά τους, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν αυξημένο ρίσκο. Η σημερινή προσφορά**, άλλωστε, αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Χέρτα Βερολίνου και Άουγσκμπουργκ.

Τι σημαίνει αυτό; Οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τις εκμεταλλευτούν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Χέρτα-Άουγσκμπουργκ θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Χέρτα-Άουγσκμπουργκ

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Χέρτα Βερολίνου και Άουγσκμπουργκ και μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν εγκαίρως οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις στα τρία σημεία έχουν αυξηθεί και οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

Όσοι καλύψουν τους όρους της προσφοράς**, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και δε θα υπόκεινται σε απαιτήσεις τζιραρίσματος, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** για τον σημερινό αγώνα

Οι παίχτες μπορούν από την πρώτη στιγμή να υπολογίσουν τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Χέρτα Βερολίνου και Άουγσκμπουργκ, απλά κοιτώντας τις αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.36 για νίκη της Χέρτα, 3.58 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Άουγκσμπουργκ Πρόκειται, τέλος, για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Η Novibet ανήκει στις ελληνικές νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες και καθημερινά επιλέγει τα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις για να προσφέρει την 0% γκανιότα* στα μέλη της. Έτσι ύστερα από την χτεσινή προσφορά** για την ιταλική Serie A σειρά παίρνει σήμερα Bundesliga.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία