Ενισχύει την αξία των live στοιχημάτων στο Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός η Novibet

H Novibet έχει ανακοινώσει δύο προσφορές** για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα του Ολυμπιακού ενάντια στην Μπασάκσεχιρ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στο 1Χ2, για όσους σκοπεύουν να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας πριν τη σέντρα, ενώ και αυτοί που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο live μπορούν να εκμεταλλευτούν μια αντίστοιχη προσφορά**, η οποία θα ενισχύσει με τη σειρά της την αξία των live στοιχημάτων.

Η συγκεκριμένη προσφορά** καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός και υπόσχεται να τους ανταμείψει με στοιχήματα χωρίς ρίσκο, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Τα live στοιχήματα που δικαιούνται την ανταμοιβή

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν αρχικά τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μπασάκσεχιρ-Ολυμπιακός. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν μετά την έναρξη του αγώνα και να είναι μονά. Μπορούν, επίσης να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά, αλλά μόνο σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Η αξία τους, τέλος, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 10 ευρώ.

Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της σημερινής προσφοράς** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, μιας προσφοράς** που θα ανταμείψει όλα τα παραπάνω στοιχήματα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Οι ανταμοιβές που μοιράζει η προσφορά**

Όσα στοιχήματα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν μια γενναιόδωρη ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα που θα κερδίσουν οι νικητές θα έχει συγκεκριμένη αξία, η οποία όμως θα εξαρτάται και από την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες. Συγκεκριμένα, η Novibet μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα, μικρής, μεσαίας και μεγάλης αξίας, σε όσους τοποθετήσουν live στοιχήματα αξίας 10-24,99 ευρώ, 25-49,99 ευρώ και 50 και άνω ευρώ αντίστοιχα.

Όλα τα στοιχήματα της Novibet αλλά και οι προσφορές** της είναι διαθέσιμες και στους Έλληνες φίλους του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία