Ανταμοιβές στα σημερινά παρολί μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Μία ακόμη προσφορά** που ανακοίνωσε σήμερα η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, είτε κερδίσουν είτε χάσουν. Η σημερινή προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει συγκεκριμένα παρολί και οι παίχτες μπορούν να την εκμεταλλευτούν, να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα αθλήματα της αρεσκείας τους και να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια συμφέρουσα ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί σε σημερινούς αγώνες θα δικαιούνται μια ανταμοιβή: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα τους επιτρέψει έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσουν χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τα στοιχήματα που μπορούν να αποφέρουν την ανταμοιβή

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε άθλημα, αρκεί να περιέχουν προβλέψεις αποκλειστικά για σημερινούς αγώνες. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετηθούν είτε στο pre-game είτε στο live.

Ωστόσο, για να φέρουν τους παίχτες κοντά στην ανταμοιβή τους, θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία και να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Τέλος, η συνολική τους απόδοση θα πρέπει να είναι 5.00 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Η ανταμοιβή για τα σημερινά παρολί

Η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς** της Novibet θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η αξία του στοιχήματος θα είναι συγκεκριμένη και οι παίχτες θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν από το στοίχημα της ανταμοιβής, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet για σήμερα προσφέρει τον αγώνα του αγγλικού EFL Trophy Όξφορντ Γιουνάιτεντ-Πόρτσμουθ με 0% γκανιότα*. Μην ξεχνάτε πως μέσω της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν όλοι οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία