Προσφορά για τα προκριματικά του Europa League από τη Mybet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο περιλαμβάνει και κάποιους αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Europa League. Πολλοί παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, λοιπόν, αναμένεται να προχωρήσουν σε προβλέψεις στους σημερινούς αγώνες και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Μαζί με τα κέρδη, όμως, μπορούν να διεκδικήσουν και την σχετική ανταμοιβή της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, η οποία ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά.

Η νέα προσφορά δεν είναι άγνωστη στα μέλη της Mybet. Πρόκειται για την προσφορά Happy Hour, η οποία ανταμείβει τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Europa League

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet μοιράζει στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους παίχτες σπεύσουν να στοιχηματίσουν στους προκριματικούς αγώνες του Europa League. Για να διεκδικήσουν αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και με τον τρόπο αυτό θα αποκτήσουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Εφόσον, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στον λογαριασμό τους θα εμφανιστεί ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ίσης με το 20% του ποσού που στοιχημάτισαν (έως ένα ποσό) και ισχύος τριών ημερών.

 

Τα στοιχήματα που θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή

Πριν ξεκινήσουν να στοιχηματίζουν στους αγώνες του Europa League, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν, αποκλειστικά στα προκριματικά της διοργάνωσης και έως τις 00:59, στοιχήματα συνολικής αξίας 50 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων ή κατά τη διάρκειά τους, σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, κάθε απόδοση θα πρέπει να είναι ίση ή μεγαλύτερη του 1.70.

Εφόσον τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, οι παίχτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

H Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και την προσφορά Happy Hour την ανακοινώνει συχνά για σύνολο αγώνων όπως την είχε ανακοινώσει τελευταία φορά για μια σειρά φιλικών αγώνων.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία