Αναντολού Εφές – Νταρουσάφακα με 0% γκανιότα* στη Novibet

Όσοι στοιχηματίζουν στο μπάσκετ είναι αναγκασμένοι να κάνουν μερικές ημέρες ακόμη υπομονή, προκειμένου να απολαύσουν τους αγώνες του Final Four της Euroleague, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι οι επιλογές τους έως τότε είναι ανάξιες αναφοράς. Απόψε, για παράδειγμα, η Αναντολού Εφές υποδέχεται τη Νταρουσάφακα, στο πλαίσιο της τουρκικής Σούπερ Λίγκι, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

 

Το ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο αγώνας, μάλιστα, είναι ακόμη υψηλότερο, χάρη στο γεγονός ότι συμμετέχει στην καθημερινή πλέον προσφορά** της 0% γκανιότας* της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στον αγώνα της Εφές με τη Νταρουσάφακα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, είναι να προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα. Άλλωστε, αποτέλεσμα της συγκεκριμένης προσφοράς** είναι να έχουν αυξηθεί οι δύο αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του νικητή. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, εξαιτίας του γεγονότος ότι η Novibet διατηρεί μηδενική γκανιότα* (πρόκειται για την προμήθεια που διατηρεί η Novibet από κάθε στοίχημα), με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί.

 

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα μπάσκετ θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.40 για νίκη της Αναντολού Εφές και 3.50 για νίκη της Νταρουσάφακα. Πρόκειται, μάλιστα, για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων ανταγωνισμού.

 

Για να είναι, τέλος, σε θέση οι παίχτες να εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά** της Novibet, δε χρειάζεται να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό. Πρέπει, όμως, να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να προβλέψουν με επιτυχία το νικητή της αναμέτρησης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία