Ενισχυμένες αποδόσεις στο Europa League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Όπως κάθε εβδομάδα, τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του Champions League διαδέχονται οι κορυφαίοι αγώνες ποδοσφαίρου του Europa League και οι παίχτες έχουν σχεδόν τις ίδιες ευκαιρίες, στην ποικιλία επιλογών, στα σημεία στοιχηματισμού, αλλά και στις προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Και η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έρχεται να επιβεβαιώσει ακριβώς αυτό, μέσω της σημερινής της προσφοράς**.

Η προσφορά** της Novibet δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για μια ακόμη φορά σε συγκεκριμένα σημεία ενός επιλεγμένου αγώνα. Συγκεκριμένα, η 0% γκανιότα* ισχύει σήμερα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Λειψίας.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις. Άλλωστε, εφόσον απουσιάζει η γκανιότα*, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τα κανονικά.

 

Ζενίτ-Λειψία με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Novibet ισχύει μόνον για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Ζενίτ-Λειψία. Εξάλλου, εκεί μόνο απουσιάζει η γκανιότα* και εκεί έχουν ενισχυθεί οι αποδόσεις. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα τρία σημεία του σημερινού αγώνα του Europa League: 2.75 για νίκη της Ζενίτ, 3.45 για ισοπαλία και 2.86 για νίκη της Λειψίας.

Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Σε αντίθεση με τη Novibet, άλλωστε, οι υπόλοιπες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Για να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ζενίτ Πετρούπολης και Λειψία. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 20:00, αφού οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα στο live στοίχημα. Και, όπως είναι φυσικό, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία