Στοιχηματική εταιρία Goalbet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Αργεντινή-Κροατία

Η στοιχηματική εταιρία Goalbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία, όχι μόνο να στοιχηματίσουν σε οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες του Μουντιάλ και να διεκδικήσουν κέρδη σε εκατοντάδες σημεία, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο, εκμεταλλευόμενα τη σημερινή της προσφορά. Η προσφορά δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία.

Τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη στους νικητές, χάρη στο γεγονός ότι οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν ενισχυθεί.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Ο τρόπος που λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας είναι απλός. Κάθε μία από τις στοιχηματικές εταιρίες διατηρεί μια μικρή προμήθεια από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Στην περίπτωση των επιλεγμένων σημείων του Αργεντινή-Κροατία, όμως, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα σημεία, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη. Έτσι, οι παίχτες που θα τις εκμεταλλευτούν και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της Goalbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Goalbet ενίσχυσε τις επιλεγμένες αποδόσεις και πλέον ανακοινώσει τις εξής στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ: 2.23 για νίκη της Αργεντινής, 3.31 για ισοπαλία και 3.96 για νίκη της Κροατίας. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων του ανταγωνισμού και υπόσχεται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία