Εταιρεία στοιχημάτων Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στο Ιρλανδία-Δανία

Οι αγώνες των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2018 συνεχίζονται και σήμερα η Ιρλανδία και η Δανία θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη διοργάνωση, στον επαναληπτικό μεταξύ τους αγώνα. Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης είναι σε κάθε περίπτωση αμφίρροπο και οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα. Και, χάρη στη σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet, έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο και υπόσχονται περισσότερα κέρδη!

Η Novibet αποφάσισε να διατηρήσει 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα ανάμεσα σε Ιρλανδία και Δανία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και οι παίχτες να είναι σε θέση να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Ιρλανδία-Δανία

Η σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet ισχύει μόνο για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 της αναμέτρησης. Εκεί, η γκανιότα* απουσιάζει και μαζί της απουσιάζει και η προμήθεια που αναγκάζει σε μικρή μείωση των αποδόσεων. Έτσι, οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν υψηλότερες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους – αρκεί, βέβαια, να προβλέψουν σωστά.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet δεν έχουν παρά να ανοίξουν την αγορά του 1Χ2 του Ιρλανδία-Δανία. Εκεί θα δουν τις τρεις αυξημένες αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία. Συγκεκριμένα, οι αυξημένες αποδόσεις έχουν ως εξής: 3.20 για νίκη της Ιρλανδίας, 2.90 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη της Δανίας.

Οι εν λόγω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας*. Η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων της αγοράς, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* και έχει μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Ιρλανδία-Δανία και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του. Τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να γίνουν δικά τους τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα προκύψουν από τις σωστές προβλέψεις, τέλος, θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να χρειάζεται να τζιραριστεί η αξία τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία