Ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στον σημερινό ημιτελικό του Coppa Italia

Σήμερα είναι προγραμματισμένος ο επαναληπτικός ημιτελικός του Coppa Italia ανάμεσα σε Μίλαν και Λάτσιο και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε ένα σετ αυξημένων αποδόσεων. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* και οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις συγκεκριμένες αποδόσεις, πάντως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Μίλαν-Λάτσιο, οπότε οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της συγκεκριμένης αγοράς. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, τέλος, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Αν τα στοιχήματά τους κερδίσουν, τότε θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*

Χάρη στην απουσία της γκανιότας* από τα τρία επιλεγμένα σημεία του Μίλαν-Λάτσιο, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.80 για νίκη της Μίλαν, 3.26 για ισοπαλία και 2.94 για νίκη της Λάτσιο. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου του αγώνα Λάτσιο-Μίλαν που παργματοποιήθηκε στα τέλη Φλεβάρη η Novibet είχε προσφέρει ξανά τον αγώνα με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία