Γιουβέντους-Τότεναμ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι αγώνες του Champions League επιστρέφουν σήμερα, μετά από ένα διάλειμμα μερικών μηνών, και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν ξανά την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προβλέψεις σε μια σειρά κορυφαίων αναμετρήσεων και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Φυσικά, η επιστροφή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ποδοσφαίρου σημαίνει ότι επιστρέφουν και οι προσφορές** από τις εταιρίες στοιχημάτων που απευθύνονται σε όσους στοιχηματίζουν στο Champions League. Και μια τέτοια προσφορά** μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη όσων στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τότεναμ. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα.

 

Η σημερινή προσφορά** της Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League, γεγονός που σημαίνει ότι δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθειά της στα επιλεγμένα σημεία. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet στην αγορά του 1Χ2 του Γιουβέντους-Τότεναμ έχουν ως εξής: 2.30 για νίκη της Γιουβέντους, 3.27 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της Τότεναμ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ενεργοποίησε η Novibet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τότεναμ δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, τοποθετώντας τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του, στις 21:45. Εφόσον προβλέψουν σωστά, τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ενώ θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Η τελευταία αυτή λεπτομέρεια σημαίνει ότι τα χρήματά τους θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές** που υπόσχονται πριμ, άλλωστε, αυτή της 0% γκανιότας* υπόσχεται μετρητά, γεγονός που σημαίνει ότι δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας των κερδισμένων χρημάτων, προκειμένου αυτά να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία