Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Πρόσθετη αξία στο Χέρτα-Χόφενχαϊμ

Όπως γνωρίζουν οι περισσότεροι έμπειροι παίχτες, τα στοιχήματα με τη μεγαλύτερη αξία είναι αυτά που αποφέρουν τα περισσότερα κέρδη. Τα μεγάλα ποσά που υπόσχονται, όμως, δεν είναι το μόνο ζητούμενο. Θα πρέπει τα όσο δυνατόν περισσότερα κέρδη να έρθουν με όσο το δυνατόν λιγότερο ρίσκο. Για αυτό το λόγο, το παιχνίδι του στοιχήματος αποτελεί μια διαρκή αναζήτηση ευκαιριών.

Μια τέτοια ευκαιρία είναι σήμερα διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, η οποία έχει αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις στον σημερινό αγώνα της Bundesliga ανάμεσα σε Χέρτα Βερολίνου και Χόφενχαϊμ.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Novibet δε διατηρεί γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, όπως θα συνέβαινε, αν ο αγώνας δε συμμετείχε στην προσφορά**, και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Χάρη στη συγκεριμένη προσφορά**, λοιπόν, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα του Χέρτα-Χόφενχαϊμ θα έχουν πρόσθετη αξία.

 

Αυξημένα κέρδη μέσω των αποδόσεων

Όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Χέρτα-Χόφενχαϊμ και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αφού και οι αποδόσεις στην εν λόγω αγορά έχουν αυξηθεί. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα παρακάτω σημεία: 2.80 για νίκη της Χέρτα, 3.40 για ισοπαλία και 2.82 για νίκη της Χόφενχαϊμ.

Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, η Novibet δεν μείωσε τις δικές της αποδόσεις, σε αντίθεση με τις περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Οι προϋποθέσεις για τα αυξημένα κέρδη

Για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο Χέρτα-Χόφενχαϊμ και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν τις 21:30, ώρα έναρξης του αγώνα. Και, τέλος, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, ώστε να κερδίσουν.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία