Μπέρνλι-Γουότφορντ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και ειδικά όσοι προτιμούν την αγγλική Premier League δε μπορούν να είναι παραπονεμένοι από την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου που πέρασε. Οι αγώνες στην κορυφαία ίσως ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης έκρυβαν θέαμα, εκπλήξεις και, φυσικά, ευκαιρίες στοιχηματισμού. Και μπορεί οι κρίσιμοι και σημαντικοί αγώνες του αγγλικού πρωταθλήματος να βρίσκονται πίσω μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η τρέχουσα αγωνιστική δεν προσφέρει νέες ευκαιρίες για διεκδίκηση κερδών. Απομένει, άλλωστε, ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Μπέρνλι και Γουότφορντ, ο οποίος υπόσχεται, μεταξύ άλλων, και αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Αυτό ακριβώς κάνει η σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήμάτων Championsbet, η οποία διατηρεί 0% γκανιότα στο Μπέρνλι-Γουότφορντ. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: πρώτον, ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας απαρνούνται την προμήθεια που διατηρούν από κάθε στοίχημα, γνωστή ως γκανιότα, και δεύτερον, πως οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια της Championsbet, η οποία υπό κανονικές συνθήκες ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, με αποτέλεσμα τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 να συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 3.13 για νίκη της Μπέρνλι, 3.36 για ισοπαλία και 2.59 για νίκη της Γουότφορντ.

 

Από τη στιγμή που οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, τα μέλη της Championsbet μπορούν να βρουν κάποιες από τις καλύτερες τιμές της αγοράς στην αγορά του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα. Οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στο Μπέρνλι-Γουότφορντ, με αποτέλεσμα οι δικές τους αντίστοιχες αποδόσεις να έχουν μειωθεί ελαφρώς.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, δε ζητά ανταλλάγματα από τους παίχτες, πέρα από το να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Μπέρνλι-Γουότφορντ, πριν την έναρξή του, στις 22:00.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία