Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, το Champions League και η Euroleague αντίστοιχα, έχουν και σήμερα την τιμητική τους, με αγώνες που υπόσχονται θέαμα, συγκινήσεις, αλλά και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς και προβλέψουν σωστά. Δύο από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Stoiximan.

 

Δύο σημερινοί αγώνες, άλλωστε – ένας στο ποδόσφαιρο και ένας στο μπάσκετ – προσφέρονται με 0% γκανιότα στον Stoiximan, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί σε επιλεγμένες αγορές. Πρόκειται για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα και τον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Λαμποράλ Κούτσα και Παναθηναϊκό. Και οι δύο αγώνες ξεκινούν στις 21:45 και προσφέρονται στον Stoiximan με 0% γκανιότα.

 

Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι οι αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan δε μειώθηκαν ως συνήθως και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τις αποδόσεις στις αγορές του 1Χ2 στο ποδόσφαιρο και του νικητή αγώνα στο μπάσκετ, τις οποίες θα δουν όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του ισπανικού ντέρμπι στο Champions League: 3.32 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.56 για ισοπαλία και 2.37 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Αντίστοιχα, στην αγορά του νικητή στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 1.64 για νίκη της Λαμποράλ και 2.55 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Σε αντίθεση με τον Stoiximan, άλλωστε, οι υπόλοιπες ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να έχουν μειωθεί.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία