0% γκανιότα σε δύο αγώνες από τον Stoiximan

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στους αγώνες του Europa League, ειδικά για τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που αναζητούν κάποια συμφέρουσα ευκαιρία, ώστε να στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Δύο τέτοιες ευκαιρίες θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν οι παίχτες της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας  Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε, άλλωστε, πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε δύο αποψινούς αγώνες του Europa League και υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι δε διατηρεί προμήθεια από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε δύο αγώνες.

 

Ο πρώτος είναι αυτός ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Τότεναμ, ο οποίος διαλέγεται στις 20:00. Στον συγκεκριμένο αγώνα, η απουσία της γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στο 1Χ2 και να έχουν ως εξής: 1.61 για νίκη της Ντόρτμουντ, 4.40 για ισοπαλία και 6.40 για νίκη της Τότεναμ.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός ξεκινά στις 22:05 και οι αποδόσεις του είναι αντίστοιχα αυξημένες στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αναλυτικότερα, η νίκη της Λίβερπουλ συνοδεύεται από 2.18, η ισοπαλία από 3.35 και η νίκη της Λίβερπουλ από 4.05.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Η αύξηση που οφείλεται στην απουσία γκανιότας, άλλωστε, τις έχει φέρει σε επίπεδα υψηλότερα από τις περισσότερες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Επιπλέον, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να προσφέρουν σημαντικά ανταλλάγματα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, οι οποίες ζητούν κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να απελευθερωθούν, αυτή της μηδενικής γκανιότας ζητά απλά την τοποθέτηση του στοιχήματος πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2, και σωστή πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία