Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Νις-Άγιαξ από την Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet επαναφέρει σήμερα την πιο δημοφιλή προσφορά της, με αφορμή τον κορυφαίο αγώνα των προκριματικών του Champions League που διεξάγεται απόψε ανάμεσα σε Νις και Άγιαξ. Η προσφορά αυτή, βέβαια, δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία επιτρέπει στους ενδιαφερόμενους παίχτες να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα.

Τα στοιχήματα αυτά θα αφορούν στις αποδόσεις των σημείων της αγοράς του 1Χ2, οι οποίες έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις

Συγκεκριμένα, η προσφορά της 0% γκανιότας έχει ως αποτέλεσμα η Goalbet να απαρνείται την καθιερωμένη προμήθειά της, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Χωρίς την προμήθεια, λοιπόν, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Νις-Άγιαξ και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχηματισμού Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Champions League έχουν ως εξής: 2.26 για νίκη της Νις, 3.47 για ισοπαλία και 3.58 για νίκη του Άγιαξ. Οι αποδόσεις αυτές κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τον μέσο όρο της αγοράς, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Νις-Άγιαξ (όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις), πριν την έναρξη του αγώνα στις 21:45 – άλλωστε, οι αυξημένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα. Τέλος, βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσουν τα κέρδη είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

0% γκανιότα έχει ανακοινώσει και η Νovibet για τον σημερινό αγώνα Νις-Άγιαξ και η Novibet αλλά και η Goalbet ανήκουν στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και οι έτσι οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων μπορούν να επιλέξουν όποια επιθυμούν!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία