Κορυφαίες αποδόσεις στο Ναντ-Μονακό ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και σήμερα, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet έχουν εκατοντάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού στη διάθεσή τους. Άλλωστε, τα περισσότερα από τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου επιστρέφουν σήμερα στο αγωνιστικό πρόγραμμα και δεκάδες κορυφαίοι αγώνες προσφέρονται για στοιχηματισμό. Κάποιοι, μάλιστα, υπόσχονται να ανταμείψουν τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, με τη βοήθεια κάποιας προσφοράς.

Μια τέτοια προσφορά θα συναντήσουν τα μέλη της Goalbet στον αγώνα που διεξάγεται για το γαλλικό πρωτάθλημα ανάμεσα σε Ναντ και Μονακό. Η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να έχουν αυξηθεί προσωρινά.

 

Ναντ-Μονακό με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της Goalbet ισχύει αποκλειστικά για τον αγώνα ανάμεσα σε Ναντ και Μονακό και μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Άλλωστε, μόνον όσοι προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται να μοιράσει η προσφορά.

Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που κάνουν τη διαφορά

Οι τρεις αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του Ναντ-Μονακό και έχουν επηρεαστεί από την απουσία της καθιερωμένης προμήθειας – τουλάχιστον έως ότου ξεκινήσει ο αγώνας. Οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.01 για νίκη της Ναντ, 3.47 για ισοπαλία και 2.63 για νίκη της Μονακό. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς και τα κέρδη που υπόσχονται να μοιράσουν στους νικητές είναι αυξημένα, χωρίς να απαιτούν παράλληλα και αυξημένο ρίσκο από πλευράς παιχτών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία