Κορυφαίες αποδόσεις σε τρεις αγώνες της Mybet

Αυξημένες αποδόσεις σε τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες αυτής της εβδομάδας ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Mybet, στο πλαίσιο της προσφοράς της με τίτλο «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις». Πρόκειται για τρία ντέρμπι κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, τα οποία μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτά.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει τρεις αγώνες από την ιταλική Serie A και την ισπανική Primera Division. Τα σημεία των αγώνων αυτών στην αγορά του 1Χ2 συνοδεύονται από αποδόσεις που αγγίζουν έως και το 105,15%, σε σχέση με το μέσο όρο των υπόλοιπων εταιριών στοιχημάτων. Με λίγα λόγια, τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά στους συγκεκριμένους αγώνες μπορούν να αυξηθούν έως και στο 100,15%.

 

Οι αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» της Mybet αυτή την εβδομάδα είναι οι εξής:

 

  • Ίντερ-Γιουβέντους (στις 16 Μαΐου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104,78%)
  • Σαμπντόρια-Λάτσιο (στις 16 Μαΐου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 105,15%)
  • Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα (στις 17 Μαΐου, στο πλαίσιο της Serie A, με αποδόσεις στο 104%)

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στους παραπάνω αγώνες και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα κερδίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις εξίσου αυξημένες αποδόσεις. Η αύξηση αυτή των αποδόσεων οφείλεται στο γεγονός ότι η Mybet διατηρεί μειωμένη γκανιότα από τα στοιχήματα. Η γκανιότα είναι η χρέωση εκείνη που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις και, εφόσον, είναι μειωμένη, το ύψος των αποδόσεων παραμένει σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη προσφορά συνοδεύεται από ένα ακόμη πλεονέκτημα. Αυτό εντοπίζεται στο γεγονός ότι το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να προβλέψουν σωστά, τοποθετώντας το στοίχημά τους σε έναν από τους επιλεγμένους αγώνες. Επιπλέον όροι, όπως το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη, δεν υπάρχουν.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία