Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Καϊζερσλάουτερν-Ντάρμσταντ από την Goalbet

Μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να κάνουν “ζέσταμα” με μικρότερου πρεστίζ εθνικές διοργανώσεις, όπως η γερμανική Bundesliga 2, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αντιπροσωπεύεται από κάποιους ενδιαφέροντες αγώνες στο σημερινό πρόγραμμα. Ένας από αυτούς, όμως, καταφέρνει να ξεχωρίσει, χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία δίνει στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας την ευκαιρία να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Καϊζερσλάουτερν και Ντάρμσταντ και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Η συγκεκριμένη προσφορά εξαλείφει την καθιερωμένη προμήθεια της Goalbet (γνωστή ως γκανιότα), με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα.

 

Αυξημένες αποδόσεις = αυξημένα κέρδη

Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Goalbet οφείλονται στο γεγονός ότι έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Όσοι παίχτες ανοίξουν τη συγκεκριμένη αγορά στην ιστοσελίδα της Goalbet θα δουν αυξημένες αποδόσεις στο Καϊζερσλάουτερν-Ντάρμσταντ, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

Αναλυτικότερα, οι εν λόγω αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.64 για νίκη της Καϊζερσλάουτερν, 3.28 για ισοπαλία και 3.07 για νίκη της Ντάρμσταντ. Συγκρίνοντας τις αποδόσεις με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, μάλιστα, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

 

Όροι συμμετοχης στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται στο Καϊζερσλάουτερν-Ντάρμσταντ η Goalbet, τέλος, θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν τις 21:30 που ξεκινά, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Πριν λίγες ημέρες η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πρόσφερε ξανά 0% γκανιότα σε αγώνα δεύτερης κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα της Γερμανίας και τον αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Σεντ Πάουλι.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία