Κορυφαίες οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet στο Ρόμα-Λίβερπουλ

To πρόγραμμα του Champions League συνεχίζεται και σήμερα και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Ρόμα και Λίβερπουλ θα κρίνει την ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της διοργάνωσης. Για αυτόν τον λόγο, ο αποψινός αγώνας είναι εξαιρετικά κρίσιμος. Παράλληλα, όμως, μπορεί να γίνει και εξαιρετικά συμφέρων για τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Άλλωστε, η Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα πως ενεργοποιεί την προσφορά της 0% γκανιότας. Η προσφορά ισχύει για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρόμα και Λίβερπουλ και για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν εγκαίρως τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον τοποθετήσουν τα συγκεκριμένα στοιχήματα, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ένα σετ κορυφαίων αποδόσεων και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Ρόμα-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα του Champions League, με αποτέλεσμα να εξαλειφθεί από τις αποδόσεις του 1Χ2 η προμήθεια που διατηρεί. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να αυξηθούν οι αποδόσεις και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Όσοι, μάλιστα, εκμεταλλευτούν την προσφορά και καλύψουν τις προϋποθέσεις της με τα κατάλληλα στοιχήματα, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, στην περίπτωση που προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και αυτό αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της Goalbet

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής κορυφαίες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.64 για νίκη της Ρόμα, 4.10 για ισοπαλία και 2.60 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

H Goalbet εκτός του ότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας είχε ανακοινώσει και την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία