Προσφορά μειωμένου ρίσκου στο ισπανικό Κύπελλο από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μία από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που θα απασχολήσουν σήμερα τις εταιρίες στοιχημάτων αλλά και τους παίχτες του στοιχήματος είναι αυτή του ισπανικού Κυπέλλου, η οποία υπόσχεται να προσφέρει αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους συγκεκριμένους αγώνες, μάλιστα μέσω της Goalbet, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη μέσω παρολί στοιχημάτων, εκμεταλλευόμενοι και μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο τους.

Η νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσα παρολί καλύπτουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις και χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα αποζημιωθούν μέσω ενός πριμ και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς ρίσκο.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους σημερινούς αγώνες του ισπανικού Κυπέλλου θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Αρχικά, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί, που να περιέχει προβλέψεις σε τουλάχιστον 4 αγώνες του ισπανικού Κυπέλλου. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται αποκλειστικά από στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, που θα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Η αξία τους, τέλος, δεν έχει σημασία, όπως δεν έχει και η απόδοση που θα τα συνοδεύει.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, ενημερώνοντας την Goalbet με ένα μήνυμα, που θα αναγράφει το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Αν ένας παίχτης τοποθετήσει ένα στοίχημα που καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσει, εξαιτίας ενός μόνο σημείου, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση της προσφοράς θα έχει τη μορφή πριμ και θα υπόκειται στις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, ενώ θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία