Ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet: Μειώνει το ρίσκο ο πρώτος σκόρερ του Μπάγερν-Χόφενχαϊμ

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της και τους υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένα παρολί που θα περιλαμβάνουν τον αγώνα του γερμανικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Χόφενχαϊμ. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης προσφοράς είναι ότι θα αποζημιώσει τα επιλεγμένα χαμένα στοιχήματα, μόνο στην περίπτωση που επαληθευθούν οι προβλέψεις της Goalbet για τον παίχτη που θα σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης!

Αναλυτικότερα, η Goalbet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί στοιχήματα, που να περιλαμβάνουν το Μπάγερν-Χόφενχαϊμ, και, στην περίπτωση που χάσουν, υπόσχεται να τα αποζημιώσει, αρκεί να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή ο Αντρέι Κράμαριτς.

 

Πώς λειτουργεί η σημερινή προσφορά της Goalbet;

Αρχικά, οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στο ποδόσφαιρο θα πρέπει να σχηματίσουν το κατάλληλο παρολί στο δελτίο τους. Το παρολί θα μπορεί να αποτελείται από οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνει τον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Χόφενχαϊμ. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελείται μόνο από στοιχήματα που αφορούν στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Τότεναμ-Σαουθάμπτον που προσφέρεται με 0% γκανιότα), τα οποία θα τοποθετηθούν στο pre-game και όχι στο live. Η αξία των στοιχημάτων δεν έχει σημασία, όπως δεν έχει και η συνολική τους απόδοση.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, τέλος, θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναγράφοντας το ID του δελτίου τους.

 

Ποια παρολί θα δικαιούνται αποζημίωση;

Η προσφορά της Goalbet για τα σημερινά παρολί θα τεθεί σε ισχύ, μόνο στην περίπτωση που σκοράρει το πρώτο γκολ στο Μπάγερν-Χόφενχαϊμ ο Λεβαντόφσκι ή ο Κράμαριτς. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα χαμένα παρολί που θα πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και η αξία της θα είναι ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Την προσφορά αυτή και πάρα πολλές ακόμη που υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία