Προσφορές σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν απόψε σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Η αγωνιστική δράση είναι, άλλωστε, πλούσια και οι παίχτες έχουν πολλές επιλογές. Δύο από αυτές, όμως, απέκτησαν αυξημένη αξία στοιχηματισμού, χάρη στις προσφορές που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε μια προσφορά στο μπάσκετ και μία στο ποδόσφαιρο. Η πρώτη αφορά στον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε Νταρουσάφακα και Παναθηναϊκό και η δεύτερη στον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ν. Αμερική και αφορά στον αγώνα της Χιλής με την Αργεντινή.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η Sportingbet, άλλωστε, υπόσχεται επιστροφή, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γκιστ να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, όσοι στοιχημάτισαν σε επιλεγμένες αγορές και έχασαν θα λάβουν πίσω τα χρήματά τους. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα της Χιλής με την Αργεντινή, θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν, προσθέτοντας σε αυτά ένα μπόνους 5%. Το bonus θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα, σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να τοποθετήσει μονά στοιχήματα ή παρολί – αρκεί το παρολί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες μέσω των δύο προσφορών θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ιδρύθηκε τοε 1998 και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος,εκτός από τεράστια ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει διαθέτει και ιστοσελίδες καζίνο και πόκερ με πάρα πολλές επιλογές για τα μέλη της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία