Προκριματικά EURO 2020: Ασφάλεια ενάντια στο 0-0 προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Αυτές τις ημέρες, οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για πρόκριση στο EURO 2020 και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με το ρίσκο που είναι διατεθειμένοι να πάρουν αλλά και με τις προσφορές που ανακοινώνουν οι στοιχηματικές εταιρίες. Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, όπως σε αυτή της Goalbet, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν τις κατάλληλες προσφορές.

Μια τέτοια προσφορά ανακοίνωσε και η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet, η οποία υπόσχεται μειωμένο ρίσκο σε επιλεγμένα στοιχήματα, τα οποία θα αφορούν στους προκριματικούς του EURO. Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα παρολί στοιχήματα, αν χάσουν, εξαιτίας του ότι κάποιος αγώνας θα έχει λήξει με σκορ 0-0.

 

Τα παρολί που δε… φοβούνται το 0-0

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game και να συμπεριλάβουν τουλάχιστον τρεις αγώνες των προκριματικών του EURO. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει επιπλέον να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2.

Αφού τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, οι παίχτες θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και έπειτα, δεν έχουν παρά να περιμένουν να διευθετηθεί το παρολί τους.

 

Τα παρολί που δικαιούνται την αποζημίωση

Αν το παρολί που θα τοποθετήσει κάποιος παίχτης χάσει, θα δικαιούται μια αποζημίωση, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος από τους αγώνες του EURO θα έχει λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης θα δικαιούται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή παρολί και θα μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό του, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία