Αγγλία-Ισπανία: Επιστροφή χαμένων χρημάτων από την Paddy Power

Οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης συνεχίζουν να διεκδικούν μια θέση στο Μουντιάλ του 2018 και, παράλληλα, πολλές ομάδες συμμετέχουν σε μεταξύ τους φιλικούς αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους. Ένας από αυτούς τους φιλικούς αγώνες, μάλιστα, φέρνει αντιμέτωπες δύο από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου. Πρόκειται για τον αγώνα της Τρίτης ανάμεσα σε Αγγλία και Ισπανία, ο οποίος, αν και φιλικός, αναμένεται να προσεγγίσει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, έχει εμπνεύσει αρκετές από τις εταιρίες στοιχημάτων για σχετικές προσφορές, οι οποίες μπορεί να υπόσχονται είτε αυξημένα κέρδη είτε μειωμένο ρίσκο.

 

Μία από αυτές της προσφορές εντοπίζεται στην ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power και υπόσχεται την επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο Αγγλία-Ισπανία. Συγκεκριμένα, η Paddy Power υπόσχεται επιστροφή των χαμένων χρημάτων, έως και το ποσό των 20 ευρώ.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει απαραίτητα να είναι μονά και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, σε ένα από τα δύο σημεία που προβλέπουν νίκη κάποιας ομάδας (το σημείο της ισοπαλίας δε συμμετέχει στην προσφορά).

 

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, εφόσον όμως η ομάδα που έχουν υποστηρίξει χάσει, ενώ προηγούνταν έως και το 60ό λεπτό. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν το ποσό της επιστροφής, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιον άλλο αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, τις επόμενες εφτά ημέρες.

Η στοιχηματική εταιρία χάρισε επιστροφή χρημάτων και στον προηγούμενο αγώνα της εθνικής Αγγλίας με την Σκωτία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία