Δύο προσφορές στο Ολυμπιακός-Άρσεναλ από την Sportingbet

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 21:45 την Άρσεναλ, στο πλαίσιο του Champions League, σε έναν επαναληπτικό αγώνα που προσδοκά να κάνει ξανά την έκπληξη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχήματος Sportingbet, είτε στοιχηματίσουν στην έκπληξη είτε όχι, έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές, οι οποίες τους επιτρέπουν είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε σήμερα δύο προσφορές για τον αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρσεναλ: ένα μπόνους που θα προστεθεί στα κέρδη των νικητών και μια επιστροφή χρημάτων που θα διεκδικήσουν οι χαμένοι.

 

Αναλυτικότερα, το στοιχηματικό μπόνους  που υπόσχεται η Sportingbet δικαιούνται όσοι παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Το bonus αυτό θα προστεθεί στα κέρδη τους και έχει ύψος 5%. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να τοποθετήσει και παρολί και να αυξήσει τα συνολικά κέρδη του δελτίου του, αρκεί να συμπεριλάβει μόνον αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Την επιστροφή χρημάτων, η οποία μπορεί να φτάσει έως και το ποσό των 100 ευρώ, από την άλλη, μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ και κάθε στοίχημα σε αυτές θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45.

 

Σε αυτή τη δεύτερη προσφορά, όμως, υπάρχει και μια ακόμη προϋπόθεση. Για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ιντέγιε του Ολυμπιακού να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που εκτός από στοίχημα προσφέρει και πολλά παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία