Παρολί μειωμένου ρίσκου στο ισπανικό πρωτάθλημα προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet θα προσφέρει στα μέλη της εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού μέσα στο Σαββατοκύριακο και οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα ή παρολί στους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπως είναι φυσικό, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν και κάποιες συμφέρουσες προσφορές, όπως αυτή που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για τους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η συγκεκριμένη προσφορά θα ισχύει από σήμερα έως και το τέλος του Σαββατοκύριακου και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετηθούν στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος. Στην περίπτωση, άλλωστε, που κάποιος τοποθετήσει ένα κατάλληλο παρολί και χάσει, επειδή ένας από τους αγώνες θα έχει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 3 αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και να τοποθετηθούν στο pre-game, πριν την έναρξη οποιουδήποτε από τους αγώνες. Επιπλέον, θα πρέπει να αποτελούνται μόνο από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, απλά στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν θα μειωθεί και, αν χάσουν υπό προϋποθέσεις, θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Από τα παραπάνω παρολί, εκείνα που θα δικαιούνται την αποζημίωση θα είναι όσα χάσουν και περιλαμβάνουν έναν αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία. Σε μια τέτοια περίπτωση, η Goalbet θα πιστώσει στους λογαριασμούς των δικαιούχων μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με αυτή του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να μεταφερθεί από τον λογαριασμό, μόνο στην περίπτωση που καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιαρίσματος της Goalbet.

 Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της Goalbet στο ισπανικό πρωτάθλημα και να εκεταλλευτούν την προσφορά της διότι ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία