Ρεάλ – Μάντσεστερ Σίτι: Δύο προσφορές στην Sportingbet

Το ενδιαφέρον όσων παιχτών στοιχηματίζουν κατά κύριο λόγο στο ποδόσφαιρο μονοπωλεί σήμερα ο δεύτερος επαναληπτικός ημιτελικός του Champions League ανάμεσα σε Ρέαλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 21:45 και θα κρίνει, όχι μόνο ποια ομάδα θα περάσει στον τελικό, αλλά και κατά πόσο θα αυξηθεί ή θα μειωθεί το υπόλοιπο των λογαριασμών όσων στοιχηματίσουν σε αυτόν. Χάρη σε δύο προσφορές της εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet, μάλιστα, η ζυγαριά των πιθανοτήτων γέρνει περισσότερο προς το μέρος των παιχτών.

 

Η Sportingbet, άλλωστε, ανακοίνωσε όχι μία, αλλά δύο προσφορές για τον αποψινό αγώνα. Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι προβλέψουν σωστά και για μία επιστροφή χαμένων χρημάτων, την οποία μπορούν να διεκδικήσουν όσοι προβλέψουν λάθος.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι θα προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Για να δικαιούνται το bonus, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί στοιχήματα, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Επιπλέον, όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές (και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα) και χάσουν μπορούν  να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ρονάλντο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Και, εφόσον επαληθευθεί, χρήματα θα δικαιούνται όσοι στοιχημάτισαν στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.\

Στον πρώτο αγώνα μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης η Sportingbet ανκοίνωσε 5% μπόνους στα κέρδη.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της και τεράστια ποικιλία παιχνιδιών αφού διαθέτει καζίνο,δίκτυο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα με πολλά κλασσικά παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία