Μειωμένο ρίσκο στο 0-0 προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Μια νέα προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά, η οποία ισχύει για επιλεγμένα παρολί στους αγώνες των δύο επόμενων ημερών, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνα που θα λήξει με λευκή ισοπαλία.

Χάρη σε αυτή την αποζημίωση, το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες στους αγώνες του ισπανικού πρωταθλήματος μειώνεται. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, όμως, θα πρέπει πρώτα να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, μέσω της νέας προσφοράς της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τρεις αγώνες από το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Όλα τα στοιχήματα του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, με μόνη εξαίρεση όσους αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα. Τέλος, η αξία των παρολί και η απόδοσή τους δεν έχουν σημασία για την προσφορά.

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα μήνυμα με το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται αποζημίωση

Για να δικαιούται κάποιος παίχτης την αποζημίωση της σημερινής προσφοράς θα πρέπει να καλυφθούν δύο επιπλέον προϋποθέσεις: πρώτον, να χάσει και δεύτερον, να λήξει ένας από τους αγώνες που έχει συμπεριλάβει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα εξασφαλίσει μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ και αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα γίνει διαθέσιμο για ανάληψη, μόλις καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Στην προσφορά αυτή, αλλά και σε πάρα πολλές ακόμη που προσφέρει στην ιστοσελίδα της η Goalbet μπορούν να συμμετέχουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία